בית מודרני בשחור-לבן: איך להפוך את הדירה ליוקרתית, אלגנטית ומעודנת?

בית מודרני בשחור-לבן: זה הכינוי לו זכה הפרויקט המדהים בתל אביב שסיימנו לעצב ממש לאחרונה. בית יוקרתי שתוכנן ועוצב בקפידה עבור איש עסקים אמיץ ונועז במיוחד שבחר ללכת על קו אחיד המורכב משני צבעים עיקריים – שחור ולבן. הבית שמיד תיחשפו אליו הוא בעצם פנטהאוז מטריף בגודל 200 מ"ר. הפרויקט התחיל מעיצוב דירה לצורכי השקעה, ובאמצע התהליך הפך לפרויקט אישי עבור הלקוח שנתן לנו יד חופשית ואפשר לנו לעצב את הדירה בסגנון מודרני ואלגנטי. מוכנים לצאת איתנו למסע בבית ולהיחשף לסיפור שמאחורי הפרויקט? Let's start!

מאיפה הגיעה ההשראה לעיצוב הפנטהאוז?

לא רבים האנשים שמגיעים אלינו עם רעיון וכיוון לעיצוב הבית, אך במקרה הזה הלקוח שלנו ידע טוב מאוד לאן הוא מכוון וההשראה לעיצוב הדירה הגיעה ממנו. כבר בפגישה הראשונה הוא חשף בפנינו את הרצון לבית עם אריחים בצבעים שחור ולבן, או בשמם המתבקש – ריצוף דמקה. הבנו שיש לנו פה "עסק" עם אדם נועז שאוהב לצאת מהקופסא, והיה לנו ברור שנלך עם רצונו האישי.
הכנסנו לפרויקט את הטאץ' העיצובי והשפה הייחודית לבזלת, מה שהפך את הדירה לאלגנטית ויוקרתית, תוך התאמה לאופיו של הלקוח. העיצוב האלגנטי והמעודן בא לידי ביטוי באריחים דמויי שיש עם פסים אסימטריים בצבע שחור שתוכננו בקפידה רבה, והם בעצם אלו שהנחו אותנו בעיצוב הבית כולו.

 

סלון מעוצב בשילוב נגרות בהתאמה אישית

נגרות בהתאמה אישית מותאמת לצרכים האישיים של כל לקוח ולקוח, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וגימורים ברמה גבוהה. התאמנו לסלון מזנון ארוך במיוחד מקצה אחד של החלון לקצהו השני, והמזנון עוצב עבור הלקוח בנגרות אישית בהתאמה לקונספט הכללי של הבית.
בנוסף, ליווינו את הלקוח שלנו ברכישת הרהיטים לבית, וכדי לשמור על המראה האלגנטי נבחרו ספות עור נוחות ואיכותיות בגוון בז'. לאחר בחירת הספות התאמנו את גוון הספרייה הגדולה שבסלון, שעוצבה גם היא בנגרות אישית, ובאמצע השארנו מרווח לתליית תמונות.

פתרון אחסון יצירתי בכניסה לבית

בכניסה לבית היה קיים עמוד תומך גדול ורחב שחסם את החלל. משום שלא היה ניתן להרוס את העמוד, מצאנו פתרון יצירתי שיסתיר אותו מטווח הראייה, ועל הדרך יצרנו מקום אחסון לסרוויסים לצד פינת האוכל. בארון קיים גם מקום לתליית מעילים בצד הפונה לכניסה לבית – פתרון יעיל, נגיש ונוח לימי החורף הקרים.

חדר עבודה מואר באור טבעי

איש העסקים לו עיצבנו את הדירה עובד לעיתים מהבית, ולכן היה חשוב לנו לייצר לו חדר עבודה נעים ונוח. בחרנו לייצר הפרדה מהסלון באמצעות זכוכית

מחורצת ואטומה, מה שמאפשר פרטיות בחדר העבודה, מייצר עניין ומאפשר כניסה של אור טבעי מהסלון ישירות לתוך החדר.

 

מטבח פרקטי ומודרני בשילוב דלפק ישיבה

כיאה לדירה של גבר בחרנו במטבח פרקטי בחלל יחסית קטן. במטבח שילבנו שיש דמוי קררה בצבע לבן עם נגיעות אפור, ובנקודה מסוימת השיש הופך לדלפק ישיבה עם כסאות בר. בדלפק ניתן ליהנות מארוחות ולנצל אותו כמשטח עבודה. לבקשת הלקוח שברנו את הגוונים של השחור והלבן באזור המטבח, ושילבנו פתרונות אחסון מעץ בגוון בהיר.

 

יש לכם בראש חלום עיצובי שאתם רוצים להוציא לפועל, ולעצב את הדירה שתמיד חלמתם עליה? מוזמנים ליצור איתנו קשר או להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

דברו איתנו!

052.622.6070 | arch@bazelet.co

הירשמו לקבלת ניוזלטרים מאיתנו!